Direktøren for luksusmadfirmaet, Løgismose, langer ud efter dansk kyllingproduktion. Han glemmer antibiotikaforbruget og de ætsede fodsåler. Men det er skræmmende alligevel. Jakob Grønløkke skriver i Politikens kroniok den 23. november 2015 bl.a:
Kyllingerne lever altså samfulde 40 dage af deres korte miserable liv i lukkede industrihaller uden adgang til det fri. Den strøelse, de står på, bliver aldrig skiftet ud, og de tramper rundt i deres egen afføring dag og nat. Og svigter udsugningen blot et par timer, dør kyllingerne, kvalt i ammoniakstanken fra deres egen afføring og urin.Ja, de lever så tæt, at de ikke kan bevæge sig uden at træde oven i hinanden. På den måde er det måske en fordel, at de ikke er så mobile. Men en sideeffekt er også, at de let får det alt for varmt: I den sidste tid af deres liv sidder de bare med åbent næb og gisper efter vejret.
via Revolutionen i dansk landbrug starter med kyllingerne – Politiken.dk.