Til Coop har vi skrevet følgende den 26. December.
Kan forbrugerservice oplyse om dette kød er gammelt. Det stank råddent selv før sidste salgsdag. Kunden har fået fuld refundering. Men ikke desto mindre er det interessant hvor meget råddent kød som Coop har sendt ud på markedet. Altså hvor kommer kødet fra. Det er leveret af Hilton Foods. Hvad oplyser de om dette. Hvorfor er oprindelsesland ikke oplyst. Hvem er den lokale slagter 1866, som står som leverandør af kødet. Hvornår er det slagtet og hvor? Hvad betyder slagtekoden? Der står at det er opskåret i Snogebæk. Passer det?
Det var mange spørgsmål, som jeg ser frem til at få besvaret. Andre oplysninger, som måtte dukke op, er i mere end velkomne til at fremsende.
Denne steg er nu frosset ned som eventuel dokumentation over for fødevaremyndighederne.
Sagen er omtalt på www.landmisbrug.dk
På forhånd tak
Knud Haugmark
Til Hilton Foods i England, har vi sendt denne tekst: